Blog

Google I/O 2011

It’s been time for another Google I/O. This time, getting tickets were really hard. Tickets sold out in just 59 minutes, and lots of people very caught by surprise. Including my friend, who didn’t get a ticket. That meant, travelling alone. Fortunately there are lots of friendly people in SF and at Google I/O, and I was lucky to spend time with a few of them.

Read More »

Google I/O 2010

I begyndelsen af året annoncerede Google deres udviklerkonference Google I/O. Straks meldte lysten sig til at deltage, og jeg forhørte mig hos mine venner om der var nogen der var interesserede i at tage med. Uffe Koch, der driver iPhone- og iPad-udviklingshuset Hugelawn Software, sprang straks til. Og indenfor kort tid havde vi booket billetter, og kunne se frem til en masse interessante indlæg om Googles teknologier og platforme.

Read More »

Breakpoint 2010

Breakpoint 2010Det var med delte følelser, at jeg drog afsted til Breakpoint med gutterne igen i år. Vi så alle frem til endnu en omgang Breakpoint og den helt unikke stemning som tyskerne i Bingen Am Rhein kan stable på benene med deres scene-event. Men, vi var også klar over at Breakpoint i år, ville blive det sidste. Det party, som har budt på så mange utrolige stunder og ikke mindst releases ,ville slutte her.

Read More »

Breakpoint 2009

Påsken har budt på endu en omgang Breakpoint for mit vedkommende, og det var en rigtig hyggelig tur. Vejret artede sig, og i modsætning til sidste års snestorm, havde vi i år dejligt varmt solskinsvejr. Det skabte en helt unik stemning. Selvom det er et teknologi-event, så bærer Breakpoint tydeligt præg af festival, med masser af hygge udenfor, hvor computerne skiftet ud med øl og musik.

Read More »

Breakpoint 2008

breakpoint-2008Jeg er netop kommet hjem fra Breakpoint 2008 og har fået børstet rejsestøvet af mig igen. Det har været et rigtigt godt party, med masser af gode indlæg i konkurrencerne.

Desværre var vejret ikke helt med os og der var simpelthen for koldt til at være udenfor, hvilket ellers plejer at være, hvor en del af festlighederne forgår – her er madstande, servering af øl og drinks, bål at samles omkring og generelt en god og afslappet stemning. I modsætning til sidste år, hvor vi kunne være udenfor i korte ærmer, så måtte vi i år have det varme tøj frem for at kunne holde varmen i sneen.

Jeg har tænkt mig at skrive lidt om indlæggene i konkurrencerne, og her vil jeg især rette fokus på kategorierne Console/Real Wild, Animation/Video, PC 4K Intro og PC Demo som byder på nogle interessante indlæg.

Read More »